Mungkin Takdir


PENULIS: HANNI RAMSUL

ISBN: 978-967-15285-1-8

~ Izinkan ku pujuk hatimu…

Setelah bertahun terpisah, mereka bertemu semula. Pertemuan yang tidak mungkin dapat menyambung semula ikatan yang sudah terputus. Namun, kerana satu insiden di luar jangkauan fikiran, jalan takdir mereka bagaikan seiring. Seiring menuju ke arah matlamat yang satu.

“Terima kasih untuk ihsan awak tu, ya. Sebab terharu dengan simpati awak pada saya, saya akan terima lelaki depan awak ni, jadi suami saya.” -Melina

“Akhirnya, Melina setuju juga. Thanks Khaled. Mudahkan kerja aku. Budi kau ni aku akan kenang selama-lamanya.”

“Dan, satu lagi. Jangan berani hina bakal isteri aku lagi. Kali ni, aku tak buat apa-apa sebab aku happy sangat. Tapi, lepas ni, aku tak akan biarkan mulut kau tu.”-Luthfi

“Sama ada Elin rela atau tidak, Elin tetap akan jadi milik abang. Lepas ni, akan ada orang yang datang ke sini. Dan, abang dengan Elin… akan ditangkap kerana berkhalwat.” -Khaled

“Sebab I rasa taste you bukan untuk orang macam Melina ni. Nanti bila dah bosan, mesti you cari I semula, kan? I tahu selera you macam-mana.” -Serina

Mampukah jalan takdir Luthfi dan Melina membawa mereka ke matlamat bahagia? Atau memang sudah tersurat bahagia mereka bersama orang lain?

OUT OF STOCK – TIADA CETAKAN LAGI

Categories: ,

Additional information

Weight 0.5 kg